Brattweekend

Jag mötte Lassie, vi såg:
Paolo Roberto
David Bexelius
Leif Pagrotsky
Piercaren som var med i Erik och Mackan hela och rena
Per Gessle
Kalle Schulman
Mikael Nykvist
Per Esbjörnsson  han den där blonda med långt hår som spelar/ spelade i Dubkollektivet

Som grädden på moset kan vi tillägga dessa två som var på Arlanda i söndags (det var Per med och när vi gick från Max började de spela en händig man, det var kul)
P Moilanen
Svempa

Nu vill jag skryta lite

Nu tre veckor i rad har vi efter seminarier om Marx, Weber och Durkheim fått göra ett litet quizz. Jag kude alla frågorna idag och min grupp fick alla rätt, ingen annan grupp hade fått det idag.
Tjihoo!

En magisk middag?

JW ville fira mitt B på metodkursen (så ja alla ni som klagat på att den var omöjlig ni har fel), det firades med gissa... tada sushi!
Inte nog med det så var Joe Labero där och åt med någon kompanjon. Det var så klart JW som såg att det var han, jag hade dels solen i ögonen och är lite för egocentrisk för att märka sånt.
Han frågade personalen efter något bra ställe att äta på sent i kväll och jag och JW kom på flera. Sedan frågade kompanjonen efter ett lungt ställe där man kan ta sig ett glas och jag och JW kom på två ställen Vilket vi kom på oss själva med att varför vet vi sånt här när vi inte dricker? Kan säkert har något att göra med att vi råkar ha icke-nykterister runt oss på typ jobbet och skolan.

Så klart vågade vi inte ens tipsa om bra matställen och servetrisen som vi gissar gjorde praktik där visste inget klockrent och svarande angående glaset att de flesta ställen här i stan har 23 som åldersgrän så hon kommer inte in.

Jam all stars 2008

2007 vinner lätt kampen om bästa Jam all stars.
Ltz.se  har skrivit om föreställningen och plaswerat ord på mina känslor.
bra- billigt var det första som gav ett skratt.
I övrigt behöver UNFs förbundsordförande klubba runt halsen och bräda att så på på armen likt Zeke Palm.

Ljuva minnen?

Jag slöblogg läste lite och hittade detta inlägget lyssna på låten. Den gick varm i Tanzania under årsskiftet 2005-2006. Hon som bloggat om den tycker den är så fin. Själv tycker jag den är sönder spelad. Intressant hur man kan uppleva saker olika.
Jag undrar lite hur hon kommit över den, eller kommit på att söka efter den. Inga andra låtar som spelades under min vistelse i Tanzania har jag råkat på.

Här är en annan låt som spelades friskt, det handlar om att någon älskar någon mycket och om att bära den personen
.

Fast detta är låten som spelades mest. En låt som man växer upp med i Tanzania om fjärilar. Typ som blinka lilla stjärna där.

När katterna är borta dansar råttorna på bordet

I helgen har jag varit på DÅM i Stockholm. JW passade på att köpa platt-tv, gittarhjälte samt fick sin vän att borra upp våra skohyllor.
Det har han erkänt att han såg till att blev gjort för att jag inte skulle klaga på köpet av gitarrhjälte och ja det fungerade.
Men TVn är tokstor och vi måste verkligen sätta upp våra tavlor.

Dagen idag har verkligen gått upp och ner.
Bra saker:
Jag får tillbaka på skatten
Jag smsade mitt gamla jobb om min sommarjobbs ansökan och de har idag planerat inför sommaren med kundföretaget och då hade mitt namn kommit upp. Så nu ville de bara ha vilka veckor jag vill jobba (jo jag har skickat det tidigare men det är okej) så ska de kolla med kundföretaget och höra av sig till mig. Så det ser ju bra ut:)

Tråkiga saker:
Det känns trögt inför Z-Dåm
Tråkigt grupparbete
Maten jag lagade blev inte dirket god
Allmänt dåligt humör

Blodappelsin

Om du någonsin undrar vad blodappelsin är så vet H.
Det är en för-efterätt

Dåm gånger 3

Förra helgen var jag på Gävleborgs DÅM och nu till hegen blir det Stokcholm. Det är kul men bara fr att det är DÅM tider så slutar det ju inte finans annat man bör göra innom förtroendeuppdraget.

Idag har jag hämtat Hilma på dagis (jag vet att det heter förskola) och det går fortare om man går åt rätt håll från bussen...