Ibland undrar jag om jag går på universitetet

Igår skulle vi delas upp i två grupper men den ena kursansvariga var tvungen att åka hem tll sjukt barn. Då fick vi har litteratur seminarium i hela gruppen ca 40 pers. Vilket var tråkigt och inte alls så givande. Kan ha varit för att jag är i gruppen som har den ansvarige vars barn blev sjukt och jag hade sett fram emot att få ha seminarium med någon som i alla fall inte kan vara sämre på att styra seminarium än den som höll i allt igår...

Jag längtar till min lediga vecka i juni

Jag har bara tre seminarier, en redovisning och en tenta kvar. Det har gått tokfort men jag vill vara helt ledig och bara läsa sköna böcker och äta glass i parken utanför fönstret.
Men jag ska ta tag i dagens seminarium och repitera några kapitel.

Att säga till mig att Maia Hirasawa inte kommer

Är som att säga till stereotyp bögen att Carola inte ska uppträda. Jag blev besviken och bitter.
Men hann se lite ljusare innan USCB Allstars drog igång. Ös ös ös! Särskilt kul såg det nog ut eftersom JW inte rörde mer än på huvudet medan jag skakade rumpa så både knän och ryggslut känner sig lite möra.
Eftersom jag är gnällig så tänkte jag nu ska jag minsan göra slag i saken och kräva pengar tillbaka eftersom vi inte fick någon Maia (som kanske fortfarande är fast i London?). Den ansvariga gav upp sa att han inte orkade med mig mer och jag fick tillbaka för iallfall JWs biljett. Konstigt nog har jag lite dåligt samvete. Men jag har inte ljugit eller varit speciellt påstridig (jag misstänker att han var lite rund under fötterna och insåg att jag var total plattfot och kändes sig lite i underläge).

Träna träna

Idag ska jag prova forza. Jag är orolig för att det där träsvärdet ska glidaur mina händer och skada någon...

Sommarjobb

Till denna förmiddag trodde jag att jag skulle vara ledig i sommar. Då jag var tvungen att tacka nej till ett jobb som krockade med kongressen. Idag ringde jag mitt exjobb och frågade hur det låg till. De hade bokat in mig alla de veckor jag bad om men som det kan bli när en vidarbefodrar till en annan som vidarbefodrar till en tredje så hade inte jag fått veta något... Några timmar senare ringde ett tredje jobb som jag tackade nej till eftersom jag nu ska jobba de veckor jag vill och kan vara ledig mycket. Även om det är tråkigt och dåligt betalt så stillar det dåligt samvete över att inte sommarjobba samt att jag eftersom jag jobbat där tidigare kan komma och säga jag vill jobba såhär och de säger ja. Klurigt dethär med sommarjobb. Jag hoppas det löser sig för fler. Jag ska vara ledig veckan innan efter att jag är i Norge (näst sista veckan i juni) jobba en vecka sedan åka på kongress och sedan v 34 ska jag ha ledigt så passa på att boka in ett besök vettja! Hint hint gästrummet är fortfarande obokat över Yran...

Lånade av Kamilla

Google-svar
Skriv in svaret på följande frågor i google-sökaren för bilder och klistra in länken till första bild som dyker upp (och funkar).

1. Ditt förnamn?
Jennifer

2. Ditt mellannamn?
Katarina

3. Ditt efternamn?
Oskarsson

4. Din favoritfärg?
Gräsgrönt

5. Senaste mat du åt?
Banan

6. Din dåliga vana?
Lat

7. Din favoritgrönsak?
Körsbärstomat

8. Ditt favorithusdjur?
Nej tack

9. Staden du bor i?
Östersund

10. Det mest användbara i ditt hem?
Jimmy :)

11. Ditt senaste inköp?
Bärry blåbär

12. Något som gör dig glad?
Min yngsta kusin

Träningsstress

Jag ska inte träna om tre minuter utan om 63. Om jag fattat det så skulle jag inte behövt tokstressa...

Födelsedag, tenta och gayclub

JW fyllde 30 nu i veckan. Det har firats med hemma gjort tårta och presenter.
Tentan hoppas jag att jag klarade.
Igår var jag och grannen på club Alexis och ja det var vällan okej men Diamond Dogs var en besvikelse. Jag hoppas en av grabbarna ovarför är hemma i höst när AfterDark kommer hit.

Jag trodde att jag bokat tvättid idag men icke. Den åttonde var en söndag förramånaden...

Jam all Stars!

Grymtkul och bara lite långtråkigt. Väl värt 60 pix. Kolla in på http://www.myspace.com/jamallstars. SIRQUS ALFON hade redan vunnit mitt hjärta och fyllde det till bristningsgränsen. MONIKA&FILIPPA gör att jag överväger att börja kolla på Robin. Mycket glädje, många skratt och en del oj nej inandningar från iallafall mig och grannen.
Love is blue love is red love is something in the bed.

Kalle Haglund han öppnade med en tankvärd dikt från kollo. Och nej jag har inte sett Storsjöodjuret men ja jag har sett Evert så det är väll lite orättvist då. Jag är lite bitter över att jag missade när han var här med Laleh. Jag har en ide till en klockren dikt som jag måste framföra i på någon poesi scen.