Gått för långt?

Om jag ska se på TV så vet jag inte riktigt hur man gör om jag inte har datorn i knät.
Det har varit lite mycket på sista tiden.
Skriva äskning, boka resor, ordna med möte, hitta deltagare, försöka kommunicera utan skräp-Sobernet. Läsa skolmail, grupparbeta lite över internet, grupparbeta på skolan tillsammans, gå på lektioner, läsa böcker, göra grupparbete två, skriva sammanfattning på bok ett (bok två blir imorgon), göra intervju, skriva ut intervju, sälja soffbord på Blocket och mycket mera.

Sedan kan man ju alltid läsa bloggar och leta efter nödvändighetsprodukter på Tradera.

Nu ska jag t och laga middag. I tisdags när det var min tur att laga mat övertygade jag JW att pizza är gott så jag slapp.
Ja ja vet att jag är lat på hemma fronten så jag kanske skulle slå till med att vattna blommorna med?

Jag har även börjat tycka att Stockholm och Göteborg är för långt från Östersund (observera inte tvärt om).
I November åker jag till Stockholm än så länge två helger och den andra avslutas i Uppsala med utbildningsgrupps möte och börjar i Stockholm på LSUs repslag. Fredagen efter blir det möte i Göteborg och jag funderar på om jag ska göra ett nytt försök att träffa projektbildarna men vet inte om jag vill vara borta tre helger i rad. JW hade gärna hakat på om det inte vore så förbaskat dyrt för (gamla) att resa.Så vi får se om det blir en helg i GBG eller bara snabb träff med PB eftersom det ändå bara finns ungdomsbiljetter på sista flyget från Stockholm till Östersund. Fast på mitt skolschema står det omtenta den fredagen men jag planerar att klara tentan nästa fredag så det borde gå bra...


Kompetenshantering

Egentligen ska jag skriva sumeringar på sju kapitel från den egensla kurslitteraturboken. Nästa fredag är det tenta och nu har jag äntligen nästan börjat förstå detta. Men det är en bra bit kvar.
Ändå visade det sig vara roligare att leta perfekt bäddmadrass på IKEAs hemsida och rodda utbildningsgruppsmöte med mera.

För övrigt hittade jag sobernetmapparna nyss när jag öpnade webmailen via explorer. Jag använder verkligen inte explorer i vanliga fall men nu när det krånglade här på skolan gav jag det ett för4sök. Betyder detta att jag måste börja använda explorer?

LAS Lätt Autistiska Särintressen

JW och jag såg Kalle Haglund och Markus Jägerstedt igår. Det var energi givande, trevligt och underhållande.
Idag när jag var på ÖB pratade två killar i typ min brors ålder om ormar på ett sätt som visade att de nog har rätt många lätt autistiska särintressen, det var kul.
Det känns som ett bra ickeval att vi tänkte boka biljetter till Björn, Soran mfl lite väl set så det bara fanns tråkiga platser kvar så det fick bli LAS. 
När det händer något i Östersund på en torsdag händer det så klart flera saker samma kväll...

I skolan händer massor men jag tror våran det kallas inte B-uppsats har en bra början.
Jag pressar kurslitteraturen och är rätt hård vad det gäller att lägga tid på små skoluppgifter för att de inte ska ta så onödigt med tid.

Förra veckan fick jag möjlighet att ägna mig åt mitt och enligt JW min släkts lätt autistiska särintresse, min kusin H!
Det blev hämtning på dagis (förskola) med tillhörande lek i park på torsdagen och Jamtli besök på söndagen. Där vankades det pyssel i dagis utställningen och det stora gungan var fortfarande framme så vi gungade en del med:)
Däremellan var jag på Världens barn galan med AM. Det var trevligt och väldigt Stockholm. Vi var med i bild minst en gång.
Men jag undrar lite vilka som bjudits in till publiken. Jag trodde väntan på att gå in skulle fyllas av ett trevligt mingel med andra som jobbar med internationella frågor, så var det inte.