Tanzania

När jag hittade bloggen på unf.se och http://indala.blogg.se/ så blev jag lite lyrisk och längtade tillbaka till ödlor i köket. Så kul att läsa om typ sådant som jag varit med om. För så många är vi inte. Men jag skulle rekomenera dig att tänka till några gånger innan du hänger med Rasta gänget. På grund av två orsaker:
1 De är killar, varing för according to Tanzanian tradition så är vi tillsammas, de har konstig syn på det där
2 Rasta misshandlas och kastas i fängelse lite nu och då samt försöker prata engelska med Jamaicansk brytning.

Tenta

På torsdag och jag har svårt att koncentrera mig. Mest för att jag Måste Måste Måste klara den för jag har tänkt vara i Sthlm på utbildning när omtentan är och jag har aldrig haft en essäfrågetenta...
Jag vet jag ska placera om min energi till plugg istället för att oroa mig.

Se utvandrarna!

Klockren, trovärdig och upprörande.
Guldet och önskan om något annat finns kvar i välgenomtänkta liknelser till idag.
Dags att gör något åt vår flktningpolitik kanske?

Teater

Jag ska på teater med mamma för min moster åkte till Sthlm så jag ska vara barnvakt någon annan dag.

Sluta gå så förfärligt fort!

Snart är det den 15 och jag blir bara mer och mer vilse...

Nyheter på hemmaplan

JW hade (äntligen) ansat skägget när jag kom hem i söndags. Min nya dator kom igår och jag var hos morbror och fick den till perfrktad idag och resturangen i Brunflo har brunnit ner.

Hirrvi is back on track again

Ikväll blir det första Hirrvi träffen för mig på länge. Det blir nog trevligt. Jag ska upp på vinden och leta fram lite insperation.


Ska jag bli polis?
Den där banderollen blinkar ju helatiden...

Ny dator

Nu har jag beställt en ny dator. Det fick bli en ny iBook i mellan variant. Jag pasade på nu del för att jag har studentrabatt dels för att min morbror bara säger den är gamal när jag tycker något skulle kunna vara bättre med min nya dator.


Angående klätterväggen så sa Oskar det där om Sobban men jag tror mer det handlade om hurvida det var värt att chansa och då refererade de till oss. Så okej då allt som kongressen är osäker på kan vi avgöra ;)

Kolla in denna

http://www.youtube.com/watch?v=OWVSOvqlB_Q

Träningsvärk

Jag är stel i hela kroppen och har ont i halsen.
Helgens pratande och tokdansande har satt sina spår.
60-talsfesten var det roligaste på mycket länge och disskutionerna intressanta även om de hade kunnat strukturerats upp lite mer och om vi fått chans att prata på alla pass och inte bara vissa.
Kass mat (förutom frukosten som var gudomlig!) specielt med tanke på att den nog kostade en hel del.
Helgens bästa pass var helt klart budget utan siffror, jag är så nöjd!

Helgens roligaste var att de kom på att det var jobbigt att ta dit klätterväggen och frågade en av arrangörerna vad han tyckte. Sedan bestämde de sig för att strunta i den (samt några dansmattor såg jag inte röken av heller) medtanke på disskutionen på sobernet. Den bestod av att jag tyckte vi skulla göra riktigt roliga saker i stället för tråk dansmattor och AnnaKerstin höll med sedan skrev kassören att budget är kul. Av detta bestämde de tydligen att alla 80 deltagare tyckte som oss. Altså kan vi ju strunta i kongressern så kan ju vi tre tycka för alla för det gör vi ju så bra :-)

Pynta i ena hyllan

Jag ska förgylla ena hyllan med JWs nya X-låda spel för jag köpte Sims idag så han kommer aldrig aldrig aldrig få tillbaka sin X-låda

(Jag gav mig själv pluggfri kväll, Nu är det Gilmor Girls men snart mera Spel!)

Få böcker och skivor

Vilket betyder att jag kan köpa mängder att fylla hyllorna med!

Losstöckhölmös

Nästa helg ska jag till Sthlm och jag har ingen föreläsning på fredga så jag funderar på att åka ner tidigare. Men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske borde jag passa på att praoa hos AR...

Han kysser på min hand

Snart är den upp-pussad.

Finhelg

I fredags hade jag föreläsning redan 8:15 något jag uppsakttade mycket eftersom solen tittade fram så där på morgon kvisten och vid 11 var det strålande sol så vi tog och handlade införkvällen lite tidigare. Det var hela tre kom och prova den här produkten personer på Ica. När jag nästan hade tänkt sätta mig och läsa så ringde systeryster och undrade om jag ville gå på stan med henne. Och eftersom hon för en gångs skull är i stan. Jag köpte en fin fin klänning för 100 pix på rea. Sedan blev det mat pyssling och hår krullning för fulla muggar.
På kvällen hade vi (äntligen) inflyttningsfest. Det blev rätt fullt här.
Igår hjälpte Ida mig att borra så nu har vi två skåp uppe och två tavlor (det kommer mera).
På kvällen såg jag på Melodifestivalen med en av pojkarna lite ovanför, LL och grannarna. JW, JJ och den andra pojken lite ovanför spelade poker i köket istället.
Idag skulle jag läsa massor men systeryster sms:ade att Hilma skulle komma på besök så jag tog första bussen till Torvalla. Denna gången spydde hon ej på mig men lyckade tjonga in skohornet (som är gjort av metall) i huvudet och så kunde jag fnissa då hon tyckte att min brors rum var stökigt och la alla böcker och tidningar (många var de) i tvättkorgen.
Sedan har jag läst ut ett kapitel allafall samt lagat middag eftersom JW börjat känna sig som hemmaslav.
Jag hoppas lite på att komma upp i bra tid imorgon då jag har en del läsning att göra.