Släkten bloggar de med

Men de är coolare och finns under http://xdeb.org/blog/swedish. Pippi har precis börjat blogga på svenska nu när de är i Japan och har förklarat varför Japanska turister är så konstiga och Mamma har bloggat om min underbara kusin och friheten med cykel och vikten av att ta hand om sin hjärna. Och ja precis jag är den älsta men har inget minne av att jag sagt så där. Men det var ju bra sagt.

Vad bra det är med grannar

Mitt i pluggandet ringer en av grabbarna ovanför och säger att de har gjort lite (22 biffar och tre kilo potatismos) mycket mat. Så vi tog en promenad upp och har ätit oss både mer än mätta och belåtna. Vi har även sett After Darks show på DVD. Bra uppvärming inför lördag. JW ska jobba imorgn men jag får slå följe med grannarna vägg i vägg så det blir nog trevligt imorgon kväll ändå. Imorgon måste jag plugga riktigt mycket.

Slut

Från nio i morse till typ 18 har vi pluggat statestik. Innan vi hann avsluta så kom mina två dubbelnamnskusinbarn. Vi har kollat på Bolli. Konstaterat att vingarna på fjärilen i blommkrukan kan röra på sig. Att det åker förbi många coola fordon på gatan utanför mitt fönster. Att Pippi-bård är bra och att min lägenhet är jättecool. Samt diskat (pyttelite) och lekt i två parker, utanför lindex och på bandbilen vid kärnan. Samt börjat kolla på Bilar. Sedan ringde som tur var deras pappa. Jag är helt slut.

Överlevde helgen

Mycket bättre än förra gången. Nästan så att jag också vill rädda världen med ART.
Nu ska jag ta tag i statistiken. Jag hoppas så innerligt att det går vägen.
Jag är less på alla val och har hört av mig till tråkjobbet för där kan jag kanske få jobba de veckor jag vill.

Posten

Det slamrade mycket utanför dörren så jag gick och kollade vad som var på gång. Post! Två paket till mig. En råsnygg t-tröja från Monki och ett skyddsfodral till min dator. Det var någon kampanj när jag beställde den och då skulle man få med ett fodral utan extra kostnad. Frågan är om jag kommer använda det?. Jag har ju en ryggsäck till datorn. Jag är mer sugen på en bättre sådan. Jag funderar på om jag ska sälja den på typ Tradera... Eller kommer jag använda den tro?
Kolla på den här
skyddsfodral/väska

Tråkkurs ännu mer

Jag fattar inte formler så jag har skrivit en massa på min grupps grupparbete istället för jag får så dåligt samvete när jag inte pluggar. Jag hoppas de inte dissar för hårt. Jag har även skrivit en massa för att MK är tokintelligent och det vill jag ta vara på så mycket som möjligt innan hon besöker kungligahufudstaden.

Appro på den så ska jag dit på fredag. Vi ska prata ART, paddla kanot ochså tänker jag vara bitter över att det är det normala att ha ett skitliv i min grupp och om man inte har det eller iallafall har eldat några bilar när man var yngre så är man inte värd att lyssna på eller ens försöka förstå. Det känns som att jag pratar ett annat språk än dem och jag vill inte bli lyssnad på för att fröken säger så eller för att ojoj vi måste lyssna på de små tjejjerna. Nej jag ska bli lyssnad på för att jag har en massa vettiga saker att säga, jag har sjuktmycket erfarenhet av det vi håller på med. Speciellt med tanke på min ringa ålder. Lyssna på mig!
Jag orkar inte vara tyst. Jag orkar inte försöka göra mig hörd över 25+are som fipplar med mobilen konstant från 18 på fredag till 14 på söndag. Jag tänker ta plats skita iallt ANT-dumåstelåtadeandrafåplatsochfåenchans. Nähä du nu är det min tur och jag tänker inte ta mer men vi invandrare är mer så här högljudda vet du. Jag har också varit invandrare, jag försökte starkt med man tager seden dit man kommer. Jag ska visa vem jag är. Sedan kommer de minnsan ångra att de inte lyssnade

Krachilibang

När vi kom tillbaka från stan var det tokvarmt hemma då vi glömt att dra ner persienerna så vi öppnade alla fönster. Jag började lyssna på Maias skiva (den kommer gå varm) och kika runt lite på internet när det lät krachilibang och JW skuttade snabbt som den med tanke på hans förskylning upp ur soffan och hittade sina tre små kaktusar med krukor, en lampa, en vas i tvålsten och en tavla på golvet. Det tog i och blåste lite... Men ingen fara bara en kruka gick sönder och jag ställde tillbaka skärvan eftersom det ändå inte är någon som kollar på dem där bakom gardinen...

Reklam

Jag gillar den där jag vill ha någon som gör skidbacke i osten. Min karl är bra och gör frukost mest varje dag men han gör skidbackar i osten och jag vet att jag skulle sakna det om jag pluggar på annan ort.

VG

Han sa att vi skulle få resultaten efter påsk men vi hade fått dem i torsdags och jag trodde att jag skulle få göra omtenta så fatta lycka VG!

Tråkkurs och femtonde april...

Kursen jag börjat är tråkig och jag är igen bitter över att en i min klass snodde min räknare i gymnasiet. jag behöver kunna räkna roten ur.

Jag tror att studievägledaren får provition om hon säljer på folk utbildningar på Miun.
Ska jag läsa
PA  eller kommunikation med inriktning organistaion
eller kanske denna?
Vad har ni läsare för goda råd?

Soffinhandling

På bilddagboken, Teodra har jag lagt in lite bilder från gårdagens
shopping. Vi hittade även ämtligen ett nog långt duchdrapperi samt
hakar till sängen för att slippa helvetesgapet.

Jag körde bil med släp för första gången igår och det gick väl.



Idag kommer pappa och bror hit på besök.



Jag fick ett samtal kl 09:01 med landsnr +66. Jag svarade och någon
ropade hallå hallå på svenska. Jag tror det var ett första april skämt
eller en fel rigning.



Det händer spännade saker framöver...